top of page
  • Foto van schrijverPSV-HSC

DE VACATURE SECRETARIS IS INGEVULD!

We zijn verheugd dat Jan Stegeman zich beschikbaar heeft willen stellen als onze nieuwe secretaris.

Donderdag 04 februari hebben we, via Teams, onze kennismakingsbijeenkomst gehad en heeft hij zich aan het bestuur voorgesteld. Jan mag dan (zoals hij zelf zegt) 73 jaar oud zijn, maar mentaal is hij vele malen jonger. Hij kent de 'klappen van de zweep' na een arbeidsverleden in o.a. het bank- en verzekeringswezen.


Jan is gepensioneerd maar werkt nog steeds als vrijwilliger op verschillende (sport)vlakken. Jan is secretaris/penningmeester van de de Stichting S.I.M.O. - Stichting Sport International Management Organization - . Dit is een zusterorganisatie van Africano SIMO Sport Egypt. Daarnaast werpt Jan, uit hoofde van de SIMO - organisatie, zich ook op zaakwaarnemer/manager voor profvoetballers. Jan heeft ook vanuit de SIMO-organisatie diverse internationale contacten.


Hoewel hij zelf niet gespeeld heeft als Honk- en softbalspeler, is hij wel zeer geïnteresseerd in deze tak van sport. Hij volgt PSV dan ook al meerdere jaren via facebook. Uiteraard zullen wij als reeds zittende bestuursleden Jan bijpraten inzake de nodige ins- and outs van de Honk- en Softbal. Hij zal vanuit zijn nieuwe rol regelmatig op het veld te zien zijn.


We wensen hem veel succes als secretaris bij PSV-HSC.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page