top of page

Gezellige lunch en klusdag

Bijgewerkt op: 17 feb. 2023


Op 11 maart 2023 vanaf 10:00 uur gaan we eerste gezellig koffie drinken met elkaar om rond 13:00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke lunch "American Style". Rondom deze 2 lekkere activiteiten willen we het terrein seizoen klaar maken. We gaan opruimen, schoonmaken en allerhande klusjes doen. Met elkaar maken veel handen licht werk! En is nog gezellig ook!


De allerbelangrijkste taak van de dag wordt het klussen aan de kantine. Wij hebben een prachtig sportcomplex in een bosrijke omgeving. Groot nadeel is dat we uit het zicht liggen en dat inbrekers hun gang kunnen gaan. Daardoor is er het afgelopen jaar al 4 keer ingebroken en is er voor duizenden euro’s schade ontstaan. Het is zelfs zo erg dat we de kantine bijna niet meer in gebruik durven te nemen. Terwijl een gezellige kantine zo belangrijk is voor iedere sportvereniging. Maar voordat we het weer gezellig gaan maken is het noodzaak om de kantine eerst te beveiligen en hufterproof te maken. Want stelen….dat doen wij alleen op de honken!


Wij zorgen voor materiaal en een goed plan, maar hebben jouw handige handjes nodig!


Voor de catering is het handig als we weten hoeveel mensen er komen. Ben je erbij? Klik even op onderstaande knop en laat weten dat je komt!

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page