top of page
  • Foto van schrijverPSV-HSC

Nieuws van het bestuurTijdens de laatste algemene ledenvergadering op 3 november 2022 zijn er 2 nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Nicole Bogmans neemt het penningmeesterschap over van Vanessa van Doormalen. We willen Vanessa bedanken voor haar inzet en enthousiasme die ze vele jaren als penningmeester heeft getoond. Ook is Maike Liebregts als nieuw lid toegetreden tot het bestuur. Zij gaat zich binnen het dagelijks bestuur inzetten voor de communicatie en ledenwerving. We wensen Nicole en Maike veel succes, maar vooral ook plezier binnen hun nieuwe functie.


Naast Nicole en Maike bestaat het bestuur nog uit Sander Driessen als voorzitter en Sylvia Fonteijn als wedstrijdsecretaris.


Helaas moeten wij sinds 5 december jl. onze secretaris Jan Stegeman missen. Geheel onverwacht is hij overleden. Jan stond nog midden in het leven en zette zijn talenten en ervaring in als vrijwilliger bij verschillende sportverenigingen. We missen zijn steun en betrokkenheid voor onze club nu al. Hij deed belangrijk werk voor PSV en dat is nu stil gevallen. Mocht je ons als bestuur willen helpen om de werkzaamheden, die vooral gericht zijn op ledenadministratie en contact met de bond onderhouden, op te vangen en te continueren meld je dan aub bij een van de bestuursleden of mail naar info@psv-hsc.nl


127 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page