top of page
  • Foto van schrijverPSV-HSC

Verkiezing Club van het Jaar

Beste mensen van PSV Honk- en Softbal Vereniging,


Gefeliciteerd, PSV Honk- en Softbal Vereniging is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar. Jullie club maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Eindhoven, de provincie Noord Brabant en misschien wel de landelijke titel.


Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverengingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden. Zet PSV Honk- en Softbal Vereniging in de schijnwerpers en laat jullie veerkracht zien. Juist in deze tijd verdienen jullie dit podium!

Ben je geen bestuurslid? Laat dan het bestuur van jullie club weten dat PSV Honk- en Softbal Vereniging is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar.Lees hier meer over de verkiezing

Hoe het werkt voor PSV Honk- en Softbal Vereniging

Het publiek kan tot 24 mei op PSV Honk- en Softbal Vereniging stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-eindhoven-11. Communiceer deze link met jullie leden en achterban om zoveel mogelijk stemmen te werven. Daarnaast kun je hier gebruik maken van gratis promotiemateriaal, zodat jullie nominatie nog meer opvalt.


De Gemeentewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen. Je hebt minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.


De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (top 5 op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom jouw club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.


Dit jaar introduceren we een ‘wildcard’ voor een sportclub én een cultuurvereniging. Deze clubs worden gekozen door de jury op basis van de opgegeven motivatie waarom zij de titel ‘Club van het Jaar’ verdienen. Hierbij kijken we naar de getoonde veerkracht en gave initiatieven die het afgelopen jaar ondernomen zijn. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant.


De vakjury kiest uiteindelijk de landelijke winnaar in de categorie sport en cultuur. Als winnaar ontvang je naast erkenning en waardering voor al het moois dat op jullie club plaatsvindt, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo om PSV Honk- en Softbal Vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Lees hier meer over de verkiezing.


De belangrijkste mijlpalen van de verkiezing:Volg de Club van het Jaar ook op social media


We wensen jullie alvast heel veel succes toe bij deze verkiezing. Regelmatig informeren we je per e-mail over tussenstanden en nieuwtjes rondom de verkiezing. Al het nieuws rondom de verkiezing kun je ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik de hashtag #clubvanhetjaar en #raboclubsupport, zodat wij ook jullie mooie uitingen kunnen volgen.

Vragen?


Hebben jullie vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of neem contact op met Jamie Duijnisveld, moderator van de verkiezing via vragen@clubvanhetjaar.nl.


Vriendelijke groet,


Jamie Duijnisveld

vragen@clubvanhetjaar.nl

www.clubvanhetjaar.nl


De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport en wordt mogelijk gemaakt door NOC*NSF, AD.nl, LKCA, Kunstbende & Rabobank. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page