top of page
  • Foto van schrijverPSV-HSC

Onze nieuwe voorzitter: Martijn den Otter


Op 2 november hebben onze leden gestemd om een nieuwe voorzitter te kiezen. Jullie hebben gekozen en de nieuwe voorzitter is Martijn den Otter, tevens speler van Honkbal Heren 1. Hieronder stelt Martijn zich graag even voor:

“Allereerst bedankt voor jullie steun en stemmen! Dat doet me goed en geeft me nog meer zin om aan de slag te gaan. Ook een bedankje aan Sander die zich voor mij jaren als voorzitter heeft ingezet. Niet te vergeten de bestuurders die nog doorgaan. Samen hebben jullie gebouwd aan een goed fundament. Een warm bad om in te komen!


Velen van jullie hebben mij vroeger of onlangs al eens op het honkbalveld gezien. Als speler, trainer en coach. Vanaf het eerste moment dat ik het spelletje speelde, was ik verliefd op de sport. Sinds twee seizoenen honkbal ik weer met veel plezier bij PSV.


Door de jaren heen heeft honkbal als sport en PSV mij erg veel gegeven. Toen ik gevraagd werd om me kandidaat te stellen als voorzitter, kreeg ik bijval van enkele teamgenoten. Dat was voor mij het moment om iets terug te doen. Mijn tijd als voorzitter wil ik dan ook gebruiken om, samen met de geweldige andere bestuursleden, PSV weer een technisch goede club te maken die bekend is in de regio.


Naast honkbal ben ik eerst vader. Honkballers Max (14) en Boaz (4), toekomstige honkballer Ezra (3) en Jonah (1) en nog een vijfde zoon die op komst is (eind februari). Ze maken me elke keer trots en in huis is dan ook al menig object gesneuveld door rondvliegende ballen. De ouders onder ons zullen dat vast herkennen.


Daarnaast ben ik ondernemer, neurowetenschapper en profiler. Hierbij kijk in naar gedrag van mensen en hoe je dat gedrag positief kan sturen. Deze kennis wil ik graag inzetten voor PSV. Hebben jullie daar ideeën over? Ik hoor dat graag!

Ik heb enorm veel zin om er een geweldig succes van te maken. Hoe gaaf zou het zijn om weer publiek van buiten de club bij onze wedstrijden te hebben? Ik zie dat helemaal voor me! Helpen jullie mee?


Tot op de velden van PSV!


Groetjes, Martijn"

180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page